Samen op zoek

Als er een wasmachine moet worden aangeschaft, laat men zich meestal uitgebreid voorlichten. Gek genoeg is dat bij het zoeken naar een huis vaak niet zo. En dat is eigenlijk best gek. Ben je op zoek naar een huis dan is het zeker zinvol om eens een afspraak met ons te maken.

Samen brengen we je woonwensen in kaart. Waar zou je graag willen wonen? En waar niet? Wat vind je belangrijk? Hoe zie jij je toekomst? Dat zijn belangrijke vragen. Als we een goed beeld hebben kunnen we goed kijken welke woningen het best bij je passen. Dat kan soms heel verrassend uitpakken: in veel gevallen leggen we huizenzoekers een groter aanbod voor dan zijzelf voor mogelijk hadden gehouden. Soms staat jouw droomhuis niet op de plek waar je gewend was te zoeken.

 

Gevoel, kennis en ervaring

Een huis kopen is een grote stap. Voor veel mensen is het misschien wel de grootste stap in hun leven. En daar komt een hoop bij kijken. Vaak is gevoel een belangrijke pijler waarop de uiteindelijke beslissing wordt genomen. Gevoel is belangrijk, dat vinden wij ook. Maar kennis en ervaring zijn eveneens onmisbaar. Door samen met een makelaar een aankoopproces in te gaan, bespaar je jezelf een hoop onrust, uitglijders en onnodige spanning. Dat heeft straks zeker een positieve uitwerking op je woonplezier.

 

Kenners van de regio

Fundament Makelaars beschikt over meer dan twintig jaar ervaring in het makelaarsvak en een behoorlijke dosis bouwkundige kennis. Daarnaast zijn we goed op de hoogte van de woningmarkt in de regio Eemland. Als makelaar - maar ook als huizenbezitter: we zijn allebei geboren, getogen én woonachtig in Amersfoort en Leusden. We kennen de wijken, buurten en ontwikkelingsplannen. Daarnaast hebben we in sommige gevallen inzicht in het woningaanbod vóórdat het op www.funda.nl verschijnt.

Nu huis kopen