Ieder huis een andere aanpak

De huizenmarkt is grillig. Veel zaken zijn van invloed op de prijs en de waarde van een woning. Daarom gelooft Fundament Makelaars niet in een standaard verkoopstrategie. Een dynamische markt vraagt om een flexibele aanpak. Waar in de ene straat een huis-aan-huis flyeractie werkt, is in een andere buurt een online offensief verstandiger. En soms is de inzet van sociale media zinvol. En in andere gevallen juist weer niet.

 

Geen etalage, wel zichtbaar

De ene makelaar is de andere niet. En dat is maar goed ook. Want iedereen begeeft zich op z’n eigen manier op de huizenmarkt. Wij zijn niet de makelaar met een uitgeprinte foto van jouw woning in de etalage, die wacht tot de juiste koper langs wandelt. Wel zorgen we ervoor dat jouw woning doelgericht bij écht geïnteresseerden onder de aandacht wordt gebracht. Kun je dan niet bij ons op kantoor langskomen? Natuurlijk wel. Maar we komen net zo lief bij jouw thuis. Of in je toekomstige huis natuurlijk.

Ben je van plan je huis te verkopen? Neem dan nu contact met ons op.

 

Full service of verkoopondersteuning

Je huis verkopen is geen kleinigheid. Fundament ontzorgt je op alle fronten. We zorgen voor een eerlijke waardebepaling en stellen een verkoopplan op. Met kwalitatieve foto's, scherpe teksten en duidelijke plattegronden zorgen wij ervoor dat je huis zo optimaal mogelijk wordt gepresenteerd. Als de presentatie op orde is, brengen we je huis op de best passende manier onder de aandacht en gaan we actief op zoek naar geïnteresseerden.

Vind je het fijn om veel zelf te doen? Geen probleem. Fundament Makelaars biedt je de tools waarmee je een groot deel van het verkoopproces zélf in handen houdt. Desgewenst nemen wij het biedingsproces voor onze rekening, als je dat wilt. Wij helpen je met de Funda-plaatsing, verzorgen verkoopondersteunende middelen en regelen de overdracht. Wil je juist helemaal ontzorgd worden? Dat kan natuurlijk ook.

Nu huis verkopen