welkom@fundamentmakelaars.nl 033 7410070

Mark Roos

Na geboren en getogen te zijn in Amersfoort-Zuid en een uitstap te hebben gemaakt naar Vathorst, woon ik inmiddels al vele jaren met veel plezier in Leusden. Met een opgroeiend gezin is dit een heerlijke centrale plek met bossen, sportvoorzieningen, de Amersfoortse binnenstad en snelwegen binnen handbereik.

Waar zou je mij van kunnen kennen?

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig bij sportvelden te vinden. Bij LTV Leusden, om een balletje te slaan of bij onze kinderen te kijken. Bij Roda ’46 zijn we sponsor en ook daar sta ik graag langs de lijn om mijn jongens aan te moedigen. Daarnaast loop ik veel met onze hond door de buurt, op de Liniedijk of in de omliggende bossen.
In 2007 ben ik in Utrecht met de makelaardij gestart. Vanaf 2008 ben ik eerst 6 jaar werkzaam geweest in Leusden om vervolgens 3 jaar in Amersfoort te werken. Vanaf 2017 hebben Reinier en ik de stap gezet om met ons eigen kantoor te starten. Een spannend moment, maar een stap waar we nog elke dag blij mee zijn. Sinds kort zitten we in een fantastisch pand aan de Hamersveldseweg. Kom je een keer een koffietje halen?

Dan beantwoord ik graag al jouw woonvragen!