welkom@fundamentmakelaars.nl 033 7410070

Huis kopen in Spanje? ✔Spaanse Droomhuizen, dé Nederlandse makelaar

Fundament gaat
over de grens…

In 2023 zijn Mark en Reinier op bezoek geweest in Spanje en hebben kennisgemaakt met Erwin Hartgring van Spaanse Droomhuizen. Een gecertificeerd bedrijf die jouw kan helpen in de zoektocht naar jouw droomwoning in Spanje. Door hun grote en uitgebreide netwerk kunnen wij nu de brug slaan tussen jouw beeldscherm en echte mensen die jouw kunnen helpen in de immens lastige zoektocht online of fysiek naar een mogelijke woning of appartement in de zon.  

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke eisen om het beroep makelaar in Spanje uit te mogen voeren.
Naast de verplichte registratie en certificering zijn zij ook aangesloten bij de belangrijkste brancheorganisaties voor makelaars in Spanje. Hiervoor hebben ze uiteraard ook aan alle toelatingseisen moeten voldoen. Spaanse Droomhuizen is dus volledig erkend makelaar in Spanje – en nog een beetje extra. Alles om jou als klant een veilig en vertrouwd gevoel te geven bij de aankoop of het laten bouwen van een huis in Spanje.
Op hun website vind je bij welke organisaties ze zijn aangesloten en indien van toepassing ons registratienummer en/of de link naar de website waar je hun vermelding kunt controleren.