welkom@fundamentmakelaars.nl 033 7410070

Jouw verkoopmakelaar
"ieder huis een andere aanpak"

Ieder huis een
andere aanpak

De huizenmarkt is grillig. Veel zaken zijn van invloed op de prijs en de waarde van een woning. Daarom gelooft Fundament Makelaars niet in een standaard verkoopstrategie. Een dynamische markt vraagt om een flexibele aanpak. Waar in de ene straat een huis-aan-huis flyeractie werkt, is in een andere buurt een online (social media) offensief verstandiger. Uiteraard kan Funda niet ontbreken bij het maximaal willen verkopen van jouw woning.

Traditioneel verkopen, gecombineerd met moderne marketing

De ene makelaar is de andere niet. En dat is maar goed ook. Want iedereen begeeft zich op z’n eigen manier op de huizenmarkt. Wij zijn niet de makelaar met een uitgeprinte foto van jouw woning in de etalage, die wacht tot de juiste koper langs wandelt. Kom ik dan niet in de etalage? Zeker wel, een prachtige vermelding in onze moderne en verlichte etalage als ook op ons dynamische tv scherm die 7 dagen per week jouw woning laat stralen! Maar los daarvan hebben wij echt aandacht voor ons te koop staande (en verkochte) aanbod. Loopt het huis niet zo goed als we gehoopt hadden? Dan kan je van ons actie verwachten en hoef je niet zelf te bellen wat het plan wordt. Door deze actieve houding hebben wij als resultaat: tevreden verkopers en geen grote portefeuille met lang te koop staande woningen!  

Wij zorgen ervoor dat jouw woning doelgericht bij écht geïnteresseerden onder de aandacht wordt gebracht via alle online kanalen alsmede onze thuisbasis aan de Hamersveldseweg. 

Ben je van plan je huis te verkopen? Neem dan nu contact met ons op.

Full service of verkoopondersteuning

Je huis verkopen is geen kleinigheid. Fundament staat je bij op alle fronten en zal de verkoop activiteiten van je overnemen. We zorgen voor een eerlijke/realistische waardebepaling en stellen een verkoopplan op. Met hoogwaardige foto’s, video’s, droneshots, scherpe teksten, duidelijke plattegronden en een NEN meetrapport zorgen wij ervoor dat je huis zo optimaal mogelijk wordt gepresenteerd. Als de presentatie op orde is, brengen we je huis op de best passende manier onder de aandacht en gaan we actief op zoek naar geïnteresseerden. Maatwerk gewenst? Alles is bespreekbaar voor klanten die liever de touwtjes (volledig) in handen houden. Wij kunnen ondersteunen waar nodig en denken met je mee of geven advies. Voor een dergelijke verkoop kan je contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Referenties

Wat zeggen
anderen over ons