welkom@fundamentmakelaars.nl 033 7410070

Nieuwbouwproject Florant Leusden

39 COMFORTABELE APPARTEMENTEN IN LEUSDEN Op de voormalige locatie van het politiebureau in Leusden kun je straks onbezorgd wonen in Florant. Aan de Twijnderij verrijst namelijk een eigentijds gebouw met levensloopbestendige koopappartementen die helemaal gericht zijn op de toekomst. Je woont hier heel plezierig op de grens van het prachtige groene buitengebied en midden in het gezellige centrum van Leusden! Spreekt dit plan jou aan? Schrijf je dan nu in!

Actief eropuit. Wonen in hartje Leusden bied je een unieke mix van voordelen. Alles wat je nodig hebt, is in de buurt én je geniet volop van de gezelligheid. Er heerst een gemoedelijke sfeer, dus een praatje op straat is snel gemaakt. In het winkelcentrum vind je een bibliotheek en er zijn diverse (sport)clubs waar je lid van kunt worden.

Op loopafstand liggen restaurants en terrasjes voor een hapje en een drankje. Ook is er een breed winkelaanbod voor al je dagelijkse boodschappen en meer. Geniet van de omgeving. Voor natuurliefhebbers valt er in de omgeving van Florant genoeg te ontdekken. Leusden staat bekend om zijn groene ligging en laat Florant nu direct grenzen aan het prachtige buitengebied. Hierdoor wandel en fiets je al snel de mooiste natuurgebieden in, waar je helemaal kunt ontspannen. Kortom, hier vind je de perfecte balans tussen de levendigheid van het centrum en de rust van de natuur.

Klaar voor de toekomst. Het gebouw van Florant is op-en-top duurzaam! Energie wordt opgewekt via zonnepanelen en een zuinige warmte-installatie zorgt ervoor dat je er lekker behaaglijk bij zit! Alles voor jouw comfort, zowel nu als later! Aan de binnenkant van het gebouw komt een mooie binnentuin waar je je buren tegenkomt en een praatje maakt. Hier voel je je helemaal op je plek!

De bouw gaat naar verwachting in het eerste kwartaal van 2025 van start. De oplevering start naar verwachting in het derde kwartaal van 2026. Meer informatie: Wil je meer informatie over Florant bezoek dan de website of neem contact op met Heilijgers.