Onmetelijk veel groen, de dynamiek van de stad of juist de knusheid van een dorp? De regio Eemland heeft het allemaal te bieden. Niet zo gek dus dat veel mensen hier heel graag wonen of willen wonen. Ben jij ook op zoek naar een huis in deze prettige omgeving? Wij helpen je graag op weg.

Flexibele makelaars voor een veelzijdige regio

Of je nu op huizenjacht bent of juist je woning wilt verkopen – in een regio met zoveel gezichten is het handig om de hulp in te schakelen van een makelaar die de omgeving écht kent. Mark & Reinier bestieren de woningmarkt in Leusden, Amersfoort en omstreken. Wij kennen de markt, de omgeving en de kansen!

Wij werken met een team van drie, zodat de communicatie binnen het kantoor, helder en direct verloopt richting onze opdrachtgevers en de potentiële kopers. De lijnen zijn kort, met Wanda als eerste aanspreekpunt en vaste spil op de binnendienst en Mark & Reinier als gecertificeerde makelaars.

Wij hebben samen meer dan 30 jaar ervaring opgedaan bij verschillende makelaarskantoren en stellen die kennis graag ter beschikking aan woningzoekers en huizenverkopers.